O nama

O nama

Ako ste na preporuku prijatelja ili jednostavnim guglanjem, dok ste tipkali ključne riječi: “snimanje svadbi, snimanje vjenčanja, fotografiranje rođendana”, došli na ovu stranicu – na pravom ste mjestu. Već punu deceniju T-info radi produkciju filmova i fotografskog materijala od snimaka koji nastaju na snimanjima svadbi i drugim obiteljskim događajima. Mi smo specijalizirani da zabilježimo neke od najljepših trenutaka u Vašim životima, a vjenčanje za koje ste se dugo pripremali jeste taj trenutak.

Naš tim profesionalaca opremljen je suvremenom digitalnom tehnologijom, od profesionalnih DSLR foto-aparata do kamera full HD rezolucije (po želji i 4K), preko dron uređaja (Drone Technology) i spektakularne rasvjete koju koristimo prilikom snimanja.

Dugogodišnje iskustvo naučilo nas je da diskretno zabilježimo ono što ćete trajno čuvati kao najljepšu uspomenu iz vaših života. Prilikom svakog snimanja imat ćete preporuku za najbolje kadrove, scene i fotografije koje ostaju u obiteljskim albumima. Bez obzira koji, od četiri ponuđena paketa izabrali, garantiramo da ćete biti zadovoljni a spremni smo da ispunimo i Vaše posebne prohtjeve, ukoliko ih imate ili iskažete posebnu želju za snimanjem na još atraktivnijim lokacijama ili onim lokacijama za koje ste posebno vezani.Od trenutka kada sklopimo dogovor o suradnji i prihvatite T-info kao medijatora između Vas i Vaših uspomena, stojimo Vam na raspolaganju i ostajemo u stalnoj komunikaciji.

Od prvih kadrova, postprodukcije i finalnog proizvoda put je veoma kratak i to je ono što nas razlikuje od konkurencije. U kratkom, vrlo razumnom roku – nakon što izaberete jedan od ponuđenih paketa – dobijate “na ruke” ili brzom poštom – ono što ste željeli – pregršt Vaših uspomena kojima ćete se, nadamo se, sa zadovoljstvom vraćati i u budućnosti.

Za nas ne postoje regionalna ograničenja i možemo doći do Vašeg doma ma gdje se nalazili. Dok razgledate naš sajt, uvidjet ćete da “naši mladenci” blistaju sa fotografija, da izgledaju sasvim prirodno i da ne odlazimo u krajnost banalizujući stvarnost.

Pridržavamo se profesionalnih metoda i kombiniramo ih sa softverskim alatima koji su nam na raspolaganju, tako da su neki mladenci bili ushićeni: “Kako ste uspjeli baš ovo da zabilježite” – pitali su.

Pripreme koje obavljate dok se spremate za vjenčanje naš tim će ispratiti na najbolji mogući način. To je faza kada se još jednom dogovaramo i najčešće Vaš prvi susret sa profesionalcima koji će tog dana stalno biti u Vašoj blizini. Nemojte se ustručavati da sugerirate što želite a što ne. Mi ćemo Vam također iznijeti konkretne prijedloge, tako da ne morate da brinete da li će nešto biti zabilježeno ili ne. Naš tim stručnjaka nije na prvom vjenčanju, Vi uglavnom jeste.

Vjenčanje u crkvi je nešto što je od izuzetne važnosti jer kada i to završite Vi ste definitivno u braku. Najveću odluku pred licem božijim, koju ne možete kasnije opozvati, obavit ćete pred našim kamerama. Iz različitih kutova sve će ostati upisano u album Vaših uspomena. Bilo da je obraćanje župnika u pitanju ili sam čin vjenčanja. Znamo koliko Vam je to bitno i te uzvišene momente nikada ne propuštamo.

Fotošuting (Foto shooting) je važan momenat koji radimo sa specijalnom i skupocjenom opremom. To su u biti najbolje fotografije i video-sažetak koji ćete često pokazivati prijateljima ili obitelji. Zbog toga Fotošutingu pridajemo izuzetnu pozornost. Možda će biti zamorno da odemo na posebnu lokaciju, da se još jednom presvlačite ali znajte da je to možda, poslije vjenčanja u Crkvi – najbitnija stvar. Na svakom fotošutingu dobit ćete nekoliko prijedloga a Vi izaberite onaj koji Vam najviše odgovora. Sukladno dogovoru fotošuting možemo obaviti prije ili nakon samog vjenčanja. Svadbena zabava je također važna i u biti svadbu organizirate da se lijepo zabavite. Bez obzira gdje ste odlučili da priredite svadbenu zabavu, mi ćemo učiniti da ona prođe u još ljepšoj atmosferi. Na snimcima i fotografijama će ostati zabilježeno sve: od dolaska Vas i Vaše obitelji, kumova, do presjecanja torte i bacanja buketa ili kravate. Izvježbani smo da propratimo i posebne običaje koji se njeguju u nekim krajevima, poput izvođenja lažne mlade i slično.

Sada, kada ste napokon odlučili da T-info bude Vaš pratilac na vjenčanju i kada ste nam povjerili tako važnu odluku da zabilježimo Vaš događaj – dovoljno je da nam se obratite i da se dogovorimo oko svih, čak i onih najsitnijih detalja.

Provjereno je i pouzdano znamo da poslije ovakvih događaja, ono što Vam ostaje – jeste ono što mi snimimo. Zbog toga uspomene ne blijede i kada im se vraćate, zapravo se vraćate nama – bilježnicima Vaših uspomena a te uspomene ostavljamo Vam na dugotrajno čuvanje. Na obostrano zadovoljstvo.